Styl cytowania APA

Calvo Carrillo, M. d. l. C., López Méndez, O. X., Carranco Jáuregui, M. E., & Marines, J. (2020). Physicochemical and sensory evaluation of a baguette bread using wheat (Triticum spp) and pea (Pisum sativum L.) flours. Universidad de Sonora.

Styl cytowania Chicago

Calvo Carrillo, María de la Concepción, Oliverio Xicoténcatl López Méndez, María Elena Carranco Jáuregui, i Jared Marines. Physicochemical and Sensory Evaluation of a Baguette Bread Using Wheat (Triticum Spp) and Pea (Pisum Sativum L.) Flours. Universidad de Sonora, 2020.

Styl cytowania MLA

Calvo Carrillo, María de la Concepción, Oliverio Xicoténcatl López Méndez, María Elena Carranco Jáuregui, i Jared Marines. Physicochemical and Sensory Evaluation of a Baguette Bread Using Wheat (Triticum Spp) and Pea (Pisum Sativum L.) Flours. Universidad de Sonora, 2020.

Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..