APA引文

Calvo Carrillo, M. d. l. C., López Méndez, O. X., Carranco Jáuregui, M. E., & Marines, J. (2020). Physicochemical and sensory evaluation of a baguette bread using wheat (Triticum spp) and pea (Pisum sativum L.) flours. Universidad de Sonora.

Citación estilo Chicago

Calvo Carrillo, María de la Concepción, Oliverio Xicoténcatl López Méndez, María Elena Carranco Jáuregui, y Jared Marines. Physicochemical and Sensory Evaluation of a Baguette Bread Using Wheat (Triticum Spp) and Pea (Pisum Sativum L.) Flours. Universidad de Sonora, 2020.

MLA引文

Calvo Carrillo, María de la Concepción, Oliverio Xicoténcatl López Méndez, María Elena Carranco Jáuregui, y Jared Marines. Physicochemical and Sensory Evaluation of a Baguette Bread Using Wheat (Triticum Spp) and Pea (Pisum Sativum L.) Flours. Universidad de Sonora, 2020.

警告:這些引文格式不一定是100%准確.