Evaluación de una dieta antioxidante para tilapia Oreochromis niloticus con inclusion de subproducto de mango y jamaica

The aquaculture industry has currently experienced a growing interest in implementing antioxidants from natural origin in diets because the synthetic ones that have been used are associated to carcinogenic and teratogenic effects. Additionally, synthetic antioxidants have been included in such diets...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Concepción Brindis, Andrés, Jiménez Ruiz, Edgar Ivan, Sumaya Martínez, María Teresa, Rincones López , Jesús Ernesto, Sánchez Herrera, Leticia Mónica, Peraza Gómez, Viridiana, Medina Carrillo, Raquel Enedina-, Spanopoulos Hernández, Milton
Formato: Online
Idioma:eng
spa
Publicado: Universidad de Sonora 2022
Acceso en liña:https://biotecnia.unison.mx/index.php/biotecnia/article/view/1583
Etiquetas: Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!