Borboa Flores, J., Ortega García, J., Costa Becheleni, F. R., Villegas Espinoza, A., Wong-Corral, F. J., & Rueda-Puente, E. O. (2018). EFFECT OF ESSENTIAL OILS IN THE CONTROL OF THE Clavibacter michiganensis SUBESPECIE michiganensis IN TOMATO (Lycopersicum esculentum L.) PLANTS. Universidad de Sonora.
シカゴスタイル引用形Borboa Flores, Jesús, Jesús Ortega García, Francyelli Regina Costa Becheleni, Arnoldo Villegas Espinoza, Francisco Javier Wong-Corral, , Edgar Omar Rueda-Puente. EFFECT OF ESSENTIAL OILS IN THE CONTROL OF THE Clavibacter Michiganensis SUBESPECIE Michiganensis IN TOMATO (Lycopersicum Esculentum L.) PLANTS. Universidad de Sonora, 2018.
MLA引用形式Borboa Flores, Jesús, et al. EFFECT OF ESSENTIAL OILS IN THE CONTROL OF THE Clavibacter Michiganensis SUBESPECIE Michiganensis IN TOMATO (Lycopersicum Esculentum L.) PLANTS. Universidad de Sonora, 2018.