Borboa Flores, J., Ortega García, J., Costa Becheleni, F. R., Villegas Espinoza, A., Wong-Corral, F. J., & Rueda-Puente, E. O. (2018). EFFECT OF ESSENTIAL OILS IN THE CONTROL OF THE Clavibacter michiganensis SUBESPECIE michiganensis IN TOMATO (Lycopersicum esculentum L.) PLANTS. Universidad de Sonora.
Chicago-стиль цитированияBorboa Flores, Jesús, Jesús Ortega García, Francyelli Regina Costa Becheleni, Arnoldo Villegas Espinoza, Francisco Javier Wong-Corral, y Edgar Omar Rueda-Puente. EFFECT OF ESSENTIAL OILS IN THE CONTROL OF THE Clavibacter Michiganensis SUBESPECIE Michiganensis IN TOMATO (Lycopersicum Esculentum L.) PLANTS. Universidad de Sonora, 2018.
MLA-цитированиеBorboa Flores, Jesús, et al. EFFECT OF ESSENTIAL OILS IN THE CONTROL OF THE Clavibacter Michiganensis SUBESPECIE Michiganensis IN TOMATO (Lycopersicum Esculentum L.) PLANTS. Universidad de Sonora, 2018.