Deismireacht APA

Moreno-Araiza, O., Magaña-Barajas, E., Morales-Ortega, A., & Buitimea-Cantúa, N. E. (2018). EFECTO DE LA ENZIMA XILANASA SOBRE LA CALIDAD DEL PAN ENRIQUECIDO CON SALVADO TOSTADO DE TRIGO. Universidad de Sonora.

Citación estilo Chicago

Moreno-Araiza, Oscar, Elisa Magaña-Barajas, Adriana Morales-Ortega, y Nydia Estrellita Buitimea-Cantúa. EFECTO DE LA ENZIMA XILANASA SOBRE LA CALIDAD DEL PAN ENRIQUECIDO CON SALVADO TOSTADO DE TRIGO. Universidad de Sonora, 2018.

Deismireacht MLA

Moreno-Araiza, Oscar, Elisa Magaña-Barajas, Adriana Morales-Ortega, y Nydia Estrellita Buitimea-Cantúa. EFECTO DE LA ENZIMA XILANASA SOBRE LA CALIDAD DEL PAN ENRIQUECIDO CON SALVADO TOSTADO DE TRIGO. Universidad de Sonora, 2018.

Rabhadh: D'fhéadfadh nach mbeadh na deismireachtaí seo 100% cruinn i gcónaí.