Gutiérrez Guerrero, M. d. C., Alvarez Mitre, F. d. M., Toro Vazquez, J. F., Guevara Lara, F., & Jáuregui Rincón, J. (2018). MODIFICATION OF LARD’S THERMAL PROPERTIES TO IMPROVE ITS FUNCTIONALITY: POTENTIAL COCOA BUTTER SUBSTITUTE. Universidad de Sonora.
استشهاد بنمط شيكاغوGutiérrez Guerrero, María del Carmen, Flor de María Alvarez Mitre, Jorge Fernando Toro Vazquez, Fidel Guevara Lara, و Juan Jáuregui Rincón. MODIFICATION OF LARD’S THERMAL PROPERTIES TO IMPROVE ITS FUNCTIONALITY: POTENTIAL COCOA BUTTER SUBSTITUTE. Universidad de Sonora, 2018.
MLA استشهادGutiérrez Guerrero, María del Carmen, et al. MODIFICATION OF LARD’S THERMAL PROPERTIES TO IMPROVE ITS FUNCTIONALITY: POTENTIAL COCOA BUTTER SUBSTITUTE. Universidad de Sonora, 2018.
تحذير: قد لا تكون هذه الاستشهادات دائما دقيقة بنسبة 100%.