APA-referens

Vásquez-Lara, F., Ramírez-Wong, B., & Cinco-Moroyoqui, F. J. (2010). CAMBIOS DE SOLUBILIDAD DE LAS PROTEÍNAS DE MAÍZ DURANTE EL PROCESO DE ELABORACIÓN DE LA TORTILLA A DIFERENTES TIEMPOS DE COCIMIENTO. Universidad de Sonora.

Chicago-stil citat

Vásquez-Lara, Francisco, Benjamín Ramírez-Wong, och Francisco Javier Cinco-Moroyoqui. CAMBIOS DE SOLUBILIDAD DE LAS PROTEÍNAS DE MAÍZ DURANTE EL PROCESO DE ELABORACIÓN DE LA TORTILLA A DIFERENTES TIEMPOS DE COCIMIENTO. Universidad de Sonora, 2010.

MLA-referens

Vásquez-Lara, Francisco, Benjamín Ramírez-Wong, och Francisco Javier Cinco-Moroyoqui. CAMBIOS DE SOLUBILIDAD DE LAS PROTEÍNAS DE MAÍZ DURANTE EL PROCESO DE ELABORACIÓN DE LA TORTILLA A DIFERENTES TIEMPOS DE COCIMIENTO. Universidad de Sonora, 2010.

Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.