Espinosa Plascencia, A., López Arvayo, P. J., González Carrillo, H. H., & Bermúdez Almada, M. d. C. (2011). EFECTO DEL CONGELADO Y COCINADO SOBRE RESIDUOS DE OXITETRACICLINA EN CAMARÓN DE CULTIVO. Universidad de Sonora.
Παραπομπή Chicago StyleEspinosa Plascencia, Angélica, Pedro José López Arvayo, Haydé Hayamaí González Carrillo, και María del Carmen Bermúdez Almada. EFECTO DEL CONGELADO Y COCINADO SOBRE RESIDUOS DE OXITETRACICLINA EN CAMARÓN DE CULTIVO. Universidad de Sonora, 2011.
Παραπομπή MLAEspinosa Plascencia, Angélica, Pedro José López Arvayo, Haydé Hayamaí González Carrillo, και María del Carmen Bermúdez Almada. EFECTO DEL CONGELADO Y COCINADO SOBRE RESIDUOS DE OXITETRACICLINA EN CAMARÓN DE CULTIVO. Universidad de Sonora, 2011.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.