Evaluación de la calidad bioquímica, química, física y microbiológica del músculo de tilapia (Oreochromis niloticus) durante el almacenamiento a 0 y 5 °C

Fishing products are characterized for being highly perishable; therefore, preservation methods are used to retain freshness and quality and extend shelf life. One of the factors that most impact the loss of freshness, quality, and shelf...

Disgrifiad llawn

Wedi'i Gadw mewn:
Manylion Llyfryddiaeth
Prif Awduron: Montoya Camacho, Nathaly, Castillo-Yáñez , Francisco Javier, Márquez-Ríos , Enrique, Ruíz-Cruz, Saúl, Arvizu-Flores, Aldo Alejandro, Barrales-Cureño, Hebert Jair, Jiménez-Ruíz, Edgar Iván, Sánchez-Herrera, Leticia Mónica, Ocaño-Higuera, Víctor Manuel
Fformat: Online
Iaith:eng
Cyhoeddwyd: Universidad de Sonora 2021
Mynediad Ar-lein:https://biotecnia.unison.mx/index.php/biotecnia/article/view/1418
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