Evaluación de la calidad bioquímica, química, física y microbiológica del músculo de tilapia (Oreochromis niloticus) durante el almacenamiento a 0 y 5 °C

Fishing products are characterized for being highly perishable; therefore, preservation methods are used to retain freshness and quality and extend shelf life. One of the factors that most impact the loss of freshness, quality, and shelf...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: Montoya Camacho, Nathaly, Castillo-Yáñez , Francisco Javier, Márquez-Ríos , Enrique, Ruíz-Cruz, Saúl, Arvizu-Flores, Aldo Alejandro, Barrales-Cureño, Hebert Jair, Jiménez-Ruíz, Edgar Iván, Sánchez-Herrera, Leticia Mónica, Ocaño-Higuera, Víctor Manuel
Format: Online
Sprache:eng
Veröffentlicht: Universidad de Sonora 2021
Online Zugang:https://biotecnia.unison.mx/index.php/biotecnia/article/view/1418
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