Figueroa González, J. J., Guzmán Maldonado, S. H., & Herrera Hernández, M. G. (2015). ATRIBUTO NUTRICIONAL Y NUTRACÉUTICA DE PANQUÉ Y BARRITAS A BASE DE HARINA DE FRIJOL (Phaseolus vulgaris L.)/ NUTRITIONAL AND NUTRACEUTICAL ATTRIBUTE OF LOAF AND BARS MADE OF BEAN (Phaseolus vulgaris L.) FLOUR. Universidad de Sonora.
Chicago ZitierstilFigueroa González, Juan José, Salvador Horacio Guzmán Maldonado, und Ma. Guadalupe Herrera Hernández. ATRIBUTO NUTRICIONAL Y NUTRACÉUTICA DE PANQUÉ Y BARRITAS A BASE DE HARINA DE FRIJOL (Phaseolus Vulgaris L.)/ NUTRITIONAL AND NUTRACEUTICAL ATTRIBUTE OF LOAF AND BARS MADE OF BEAN (Phaseolus Vulgaris L.) FLOUR. Universidad de Sonora, 2015.
MLA ZitierstilFigueroa González, Juan José, Salvador Horacio Guzmán Maldonado, und Ma. Guadalupe Herrera Hernández. ATRIBUTO NUTRICIONAL Y NUTRACÉUTICA DE PANQUÉ Y BARRITAS A BASE DE HARINA DE FRIJOL (Phaseolus Vulgaris L.)/ NUTRITIONAL AND NUTRACEUTICAL ATTRIBUTE OF LOAF AND BARS MADE OF BEAN (Phaseolus Vulgaris L.) FLOUR. Universidad de Sonora, 2015.