Παραπομπή APA

Figueroa González, J. J., Guzmán Maldonado, S. H., & Herrera Hernández, M. G. (2015). ATRIBUTO NUTRICIONAL Y NUTRACÉUTICA DE PANQUÉ Y BARRITAS A BASE DE HARINA DE FRIJOL (Phaseolus vulgaris L.)/ NUTRITIONAL AND NUTRACEUTICAL ATTRIBUTE OF LOAF AND BARS MADE OF BEAN (Phaseolus vulgaris L.) FLOUR. Universidad de Sonora.

Παραπομπή Chicago Style

Figueroa González, Juan José, Salvador Horacio Guzmán Maldonado, και Ma. Guadalupe Herrera Hernández. ATRIBUTO NUTRICIONAL Y NUTRACÉUTICA DE PANQUÉ Y BARRITAS A BASE DE HARINA DE FRIJOL (Phaseolus Vulgaris L.)/ NUTRITIONAL AND NUTRACEUTICAL ATTRIBUTE OF LOAF AND BARS MADE OF BEAN (Phaseolus Vulgaris L.) FLOUR. Universidad de Sonora, 2015.

Παραπομπή MLA

Figueroa González, Juan José, Salvador Horacio Guzmán Maldonado, και Ma. Guadalupe Herrera Hernández. ATRIBUTO NUTRICIONAL Y NUTRACÉUTICA DE PANQUÉ Y BARRITAS A BASE DE HARINA DE FRIJOL (Phaseolus Vulgaris L.)/ NUTRITIONAL AND NUTRACEUTICAL ATTRIBUTE OF LOAF AND BARS MADE OF BEAN (Phaseolus Vulgaris L.) FLOUR. Universidad de Sonora, 2015.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.