APA Citation

Figueroa González, J. J., Guzmán Maldonado, S. H., & Herrera Hernández, M. G. (2015). ATRIBUTO NUTRICIONAL Y NUTRACÉUTICA DE PANQUÉ Y BARRITAS A BASE DE HARINA DE FRIJOL (Phaseolus vulgaris L.)/ NUTRITIONAL AND NUTRACEUTICAL ATTRIBUTE OF LOAF AND BARS MADE OF BEAN (Phaseolus vulgaris L.) FLOUR. Universidad de Sonora.

Chicago Style Citation

Figueroa González, Juan José, Salvador Horacio Guzmán Maldonado, and Ma. Guadalupe Herrera Hernández. ATRIBUTO NUTRICIONAL Y NUTRACÉUTICA DE PANQUÉ Y BARRITAS A BASE DE HARINA DE FRIJOL (Phaseolus Vulgaris L.)/ NUTRITIONAL AND NUTRACEUTICAL ATTRIBUTE OF LOAF AND BARS MADE OF BEAN (Phaseolus Vulgaris L.) FLOUR. Universidad de Sonora, 2015.

MLA Citation

Figueroa González, Juan José, Salvador Horacio Guzmán Maldonado, and Ma. Guadalupe Herrera Hernández. ATRIBUTO NUTRICIONAL Y NUTRACÉUTICA DE PANQUÉ Y BARRITAS A BASE DE HARINA DE FRIJOL (Phaseolus Vulgaris L.)/ NUTRITIONAL AND NUTRACEUTICAL ATTRIBUTE OF LOAF AND BARS MADE OF BEAN (Phaseolus Vulgaris L.) FLOUR. Universidad de Sonora, 2015.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.