Figueroa González, J. J., Guzmán Maldonado, S. H., & Herrera Hernández, M. G. (2015). ATRIBUTO NUTRICIONAL Y NUTRACÉUTICA DE PANQUÉ Y BARRITAS A BASE DE HARINA DE FRIJOL (Phaseolus vulgaris L.)/ NUTRITIONAL AND NUTRACEUTICAL ATTRIBUTE OF LOAF AND BARS MADE OF BEAN (Phaseolus vulgaris L.) FLOUR. Universidad de Sonora.
Style de citation ChicagoFigueroa González, Juan José, Salvador Horacio Guzmán Maldonado, et Ma. Guadalupe Herrera Hernández. ATRIBUTO NUTRICIONAL Y NUTRACÉUTICA DE PANQUÉ Y BARRITAS A BASE DE HARINA DE FRIJOL (Phaseolus Vulgaris L.)/ NUTRITIONAL AND NUTRACEUTICAL ATTRIBUTE OF LOAF AND BARS MADE OF BEAN (Phaseolus Vulgaris L.) FLOUR. Universidad de Sonora, 2015.
Style de citation MLAFigueroa González, Juan José, Salvador Horacio Guzmán Maldonado, et Ma. Guadalupe Herrera Hernández. ATRIBUTO NUTRICIONAL Y NUTRACÉUTICA DE PANQUÉ Y BARRITAS A BASE DE HARINA DE FRIJOL (Phaseolus Vulgaris L.)/ NUTRITIONAL AND NUTRACEUTICAL ATTRIBUTE OF LOAF AND BARS MADE OF BEAN (Phaseolus Vulgaris L.) FLOUR. Universidad de Sonora, 2015.