FUNCTIONAL BEVERAGES ELABORATED FROM AMARANTH AND CHIA FLOURS PROCESSED BY GERMINATION AND EXTRUSION
The aims of this research were to develop functional beverages from amaranth and chia flours, processed by germination and extrusion, and evaluate its nutritional, antioxidant and antihypertensive properties. Optimal conditions, previously obtained, to produce extruded (Extrusion temperature= 141 °C...
Сохранить в:
Главные авторы: | Argüelles-López, Oscar Daniel, Reyes-Moreno, Cuauhtémoc, Gutiérrez-Dorado, Roberto, Sánchez- Osuna, María Fernanda, López-Cervantes, Jaime, Cuevas-Rodríguez, Edith Oliva, Milán-Carrillo, Jorge, Perales-Sánchez, Janitzio Xiomara Korina |
---|---|
Формат: | Online |
Язык: | eng |
Опубликовано: |
Universidad de Sonora
2018
|
Online-ссылка: | https://biotecnia.unison.mx/index.php/biotecnia/article/view/721 |
Метки: |
Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!
|
Схожие документы
-
Improvement of nutritional and nutraceutical value of nixtamalized maize tortillas by addition of extruded chia flour
по: León-López, Liliana, et al.
Опубликовано: (2019) -
THE INFLUENCE OF AN AMARANTH-BASED BEVERAGE ON CYCLING PERFORMANCE: A PILOT STUDY
по: Espino-González, Ever, et al.
Опубликовано: (2018) -
Actividad antioxidante de harinas de amaranto obtenidas por extrusión y análisis parcial de su calidad proteica in vivo//Antioxidant activity of amaranth flours obtained by extrusion and partial analysis of their protein quality in vivo
по: Almirudis Echeverria, Sócrates Joel, et al.
Опубликовано: (2019) -
Efecto de la adición de harina de amaranto extruido sobre la calidad nutricional, nutracéutica y sensorial de tortillas producidas a partir de harina de maíz azul criollo extrudido
по: Gámez-Valdez, Laura Celeste, et al.
Опубликовано: (2021) -
Optimización de compuestos lipofílicos en tortillas de maíz pigmentado nativo obtenidas a partir de harinas por el proceso de extrusión cocción alcalina
по: Mora Rochin, Saraid, et al.
Опубликовано: (2021)