López-Saiz, C. M., Parra-Durazo, M. E., Sánchez-Lucero, M., Burgos-Hernández, A., Morales-Romero, D., & Cota-Arriola, O. (2019). PRESENCIA DE ETIL CARBAMATO Y OCRATOXINA A DURANTE LA FERMENTACIÓN DE UVA (Vitis vinifera) CARIGNANE. Universidad de Sonora.
Styl ChicagoLópez-Saiz, Carmen María, María Esther Parra-Durazo, Manuel Sánchez-Lucero, Armando Burgos-Hernández, Daniel Morales-Romero, a Octavio Cota-Arriola. PRESENCIA DE ETIL CARBAMATO Y OCRATOXINA A DURANTE LA FERMENTACIÓN DE UVA (Vitis Vinifera) CARIGNANE. Universidad de Sonora, 2019.
Citace podle MLALópez-Saiz, Carmen María, et al. PRESENCIA DE ETIL CARBAMATO Y OCRATOXINA A DURANTE LA FERMENTACIÓN DE UVA (Vitis Vinifera) CARIGNANE. Universidad de Sonora, 2019.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..