Significance of bioactive compounds, therapeutic and agronomic potential of non-commercial parts of the Coffea tree
Coffee is one of the most popular and demanded drinks throughout the world; its consumption goes from the ceremonial to the casual, therefore, the plantations destined for its production are valuable. Besides, the coffee tree is perennial, which guarantees leaves supply throughout the year. Addition...
Guardado en:
Autores principales: | Rosales-Villarreal, Mayra Cristina, Rocha-Guzmán, Nuria Elizabeth, Gallegos-Infante, José Alberto, Moreno-Jiménez, Martha Rocío, Reynoso-Camacho, Rosalía, Pérez-Ramírez, Iza Fernanda, González-Laredo, Rubén Francisco |
---|---|
Formato: | Online |
Lenguaje: | eng |
Publicado: |
Universidad de Sonora
2019
|
Acceso en línea: | https://biotecnia.unison.mx/index.php/biotecnia/article/view/1046 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Publicaciones similares
-
Biochemical and morphometric changes in Coffea arabica after a treatment with ethyl methanosulfonate: Biochemical and morphometric changes in Coffea arabica
por: Joya Dávila, José Gregorio, et al.
Publicado: (2023) -
Empleo de un evaporador de película descendente agitada y su efecto sobre el perfil polifenólico de infusiones de salvilla (Buddleja scordioides)
por: Díaz-Rivas, Jesús Omar, et al.
Publicado: (2019) -
Application of the inventory system to prevent losses in commercial enterprises
por: Camacho Acosta, Irma, et al.
Publicado: (2022) -
COMPUESTOS FENÓLICOS, MELANOIDINAS Y ACTIVIDAD ANTIOXIDANTE DE CAFE VERDE Y PROCESADO DE LAS ESPECIES Coffea arabica Y Coffea canephora
por: Pérez-Hernández, Lucía Margarita, et al.
Publicado: (2013) -
Related parts from the C13
por: Ballesteros Grijalva, Mónica, et al.
Publicado: (2016)