Efecto de los sustratos en la producción de la biomasa de los granos de kéfir y la actividad antioxidante

ABSTRACT Kefir is a fermented milk with proven bioactivities and popularity worldwide. However, kefir grains biomass (KGB) limits its production. The effect of different substrates on the KGB increase and antioxidant activity (AC) was investigated. Kefir grains were inoculated (6 % w/v) into nonfat...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Altamirano-Carranza, Ana Sophia, Tejeda-Mansir, Armando, Noriega-Rodríguez, Juan Antonio, del Toro Sánchez, Carmen Lizette, Rodríguez-Figueroa, José
Formato: Online
Lenguaje:eng
Publicado: Universidad de Sonora 2022
Acceso en línea:https://biotecnia.unison.mx/index.php/biotecnia/article/view/1614
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!