MICROALGAS MARINAS: UNA FUENTE DE POLISACÁRIDOS CON PROPIEDADES BIOACTIVAS: MICROALGAS MARINAS Y SUS POLISACÁRIDOS BIOACTIVOS
The information presented in this article shows how marine algae produce different bioactive compounds, including polysaccharides, which have antioxidant, antiviral, anti-inflammatory, and anticancer properties, among others. The central part of this contribution focuses on informing about the impor...
Gorde:
Egile Nagusiak: | Carvajal-Millan, Elizabeth, Miranda Arizmendi, Valeria, Fimbre Olivarria, Diana, Miranda Baeza, Anselmo, Rascón Chu, Agustín, Martínez Robinson, Karla, Lizardi Mendoza, Jaime, Campa Mada, Alma |
---|---|
Formatua: | Online |
Hizkuntza: | spa |
Argitaratua: |
Universida de Sonora
2023
|
Sarrera elektronikoa: | https://invurnus.unison.mx/index.php/INVURNUS/article/view/91 |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Frutas tropicales y subproductos como fuente potencial de polisacáridos bioactivos
nork: Enríquez-Valencia, Salma Alejandra, et al.
Argitaratua: (2021) -
ALGAS MARINAS COMO FUENTE DE COMPUESTOS BIOACTIVOS EN BENEFICIO DE LA SALUD HUMANA: UN ARTÍCULO DE REVISIÓN/ SEAWEEDS AS SOURCES OF BIOACTIVE COMPOUNDS IN THE BENEFIT OF HUMAN HEALTH: A REVIEW
nork: Gutiérrez Cuesta, Richard, et al.
Argitaratua: (2016) -
Efecto del estrés por nitrógeno y salinidad en el contenido de b-caroteno de la microalga Dunaliella tertiolecta//Effect of nitrogen and salinity stress on the β-carotene content of the microalgae Dunaliella tertiolecta
nork: García Morales, Jonathan, et al.
Argitaratua: (2020) -
Uso de microalgas como constituyentes parciales del alimento balanceado para engorda de tilapia (Oreochromis niloticus)//The use of microalgae as partial constituents of growout feeds for tilapia (Oreochromis niloticus)
nork: Barraza-Guardado, Ramón Héctor, et al.
Argitaratua: (2019) -
CINÉTICA DE CRECIMIENTO DE LA MICROALGA Chaetoceros muelleri EN UN FOTOBIORREACTOR
nork: Nevarez Alvarez, Luis Fernando, et al.
Argitaratua: (2017)